Hinta palvelusisällön mukaisesti

Voit valita oman palvelusisältösi alla olevista malleista ja hinta määräytyy sen mukaan.

Jos tarvitset vain vähän ja haluat tehdä asioita myös itse, valitse minipaketti. Tämä paketti sopii niille jotka osaavat itse seurata yrityksensä taloutta ja esimerkiksi verojen tilannetta.

 

Peruspaketin valitsija saa hiukan enemmän Esimerkiksi puhelinneuvonnan ilman eri veloitusta ja yrityksesi talouden seuranta ja raportointi tarpeidesi mukaan kuuluvat hintaan. Peruspaketti sopii sinulle, joka et halua käyttää kallista aikaasi taloushallinnon tehtäviin, mutta olet kiinnostunut seuraamaan talouttasi ja käyttämään raportoinnin työkaluja sen kehittämiseen ja suunnitteluun.


Pluspaketin hintaan sisältyy kaikki yrityksesi peruskirjanpitoon liittyvät toimet kuukausittain ja vuosittain. Tämä sopii yrittäjälle, joka tahtoo parasta palvelua ja kiinteän hinnan.

 

Alla tarkemmin pakettien sisällöt havainnollistettuna Pekka Putkimiehen toiminimen avulla. Huomaathan että Pekan hinnat ovat viitteelliset.

Pakettien hinnat määräytyvät yrityksesi liikevaihdon, tositteiden määrän ja käyttöön otettavien sähköisten ominaisuuksien perusteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Minipaketti

Pekan hinta 90€/kk

Tilitaitajat tekevät Pekan toiminimelle kuukausittaisen kirjanpidon ja toimittavat hänelle alv-laskelman. Tilitaitajat tekevät myös arvonlisäverosta kausiveroilmoituksen verottajalle. Pekka hoitaa itse muut kirjanpitoon liittyvät tehtävät tai tilaa ne erikseen sopimuksen mukaan.

Peruspaketti

Pekan hinta 120€/kk

Minipaketin sisällön lisäksi Pekka saa tuloslaskelman ja taseen, joista hän voi joka kuukausi seurata yrityksensä taloutta. Tuloslaskelmaa voidaan muokata Pekan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa Pekka soittaa Tilitaitajille ja kysyy apua, samaan hintaan. Ennakkoverojen tilanne tarkistetaan kahdesti vuodessa. Tilikauden päättyessä Pekka ja kirjanpitäjä sopivat palaverin, jossa käydään tilikausi ja tilinpäätös läpi.

Pluspaketti

Pekan hinta 200€/kk

Yllämainittujen pakettien sisällöt kuuluvat tähän pakettiin. Lisäksi Tilitaitajat seuraavat Pekan ennakkoverojen tilannetta kuukausittain. Palavereita pidetään tarpeen mukaan ja mietitään yhdessä Pekan tilannetta kokonaisuutena ja suunnitellaan tilikautta ja verotusta. Yrittäjän paras ystävä, kirjanpitäjä, on aina puhelinsoiton päässä.

Kuukausittaisen kirjanpidon hoitamisen lisäksi tähän pakettiin kuuluu myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laadinta. Tilitaitajien kaikki tilinpäätökset tehdään kirjanpitolain vaatimalla tavalla, eli sidottuun tasekirjaan sisältyvät aina vähintään tuloslaskelma ja tase sekä niiden liitetiedot.

Valitsemalla plus paketin tiedät täsmälleen mitä kirjanpitosi tulee maksamaan. Tämä hinta sisältää kaiken, myös kahvit ja pullan kun niin sovitaan.

Minkä paketin Pekka valitsee? - Entä sinä?