Palvelumme - Tilinpäätös, kirjanpito ja veroilmoitukset

Myös toimistopalvelut, kysy lisää!

Perinteisten tilitoimistopalveluiden rinnalle tarjoamme asiakkaallemme mahdollisuuden ottaa käyttöön osto- ja myyntireskontran samasta järjestelmästä, jossa teemme myös kirjanpidon. Ostolaskujen sähköinen käsittely poistaa turhan paperirumban ja maksut lähtevät ajallaan, asiakkaan tehtäväksi jää vain laskujen tarkistaminen ja hyväskyminen ohjelmassa. Myyntilaskujen teko ja lähettäminen onnistuu nopeasti ja helposti vaikka tabletilla. Me laitamme kuntoon tuoterekisterin ja seuraamme tarvittaessa myyntisaamisia. Mikäli tarvitset apua muissa toimistotöissä niin soita meille niin mietitään miten voimme olla avuksi. Me Tilitaitajat olemme asiakkaan käyttäjätuki kaikissa myyntiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa, joten apu on aina lähellä.

 

Hoidamme kirjanpidon lisäksi yrityksesi tilinpäätöksen, veroilmoituksen, viranomaisilmoitukset sekä palkanlaskentaan liittyvät tehtävät.

Kaipaatko yrityksesi taloudesta tarkempaa tietoa ja analyysia? Suunnitteletko investointia tai liiketoiminnan laajentamista? Meiltä saat myös talouspäällikön palvelut, joihin kuuluvat esimerkiksi rahavirta- ja kannattavuuslaskelmat, avustaminen liiketoimintasuunnitelman laadinnassa ja erilaiset toimintaasi sopivat raportoinnit.

 

Nyt meiltä myös tilintarkastukset ja tilintarkastajan antamat todistukset ja lausunnot!

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sopiva palvelu sinulle ja yrityksellesi.

Oletko perustamassa uutta yritystä?

Me Tilitaitajat autamme sinua heti alkutaipaleelta asi. Toimimme taustatukenasi ja keskustelukumppaninasi. Uusien asiakkaidemme alkuneuvonnasta emme veloita mitään.

Selvitämme sinulle kirjanpitoon ja yrityksen toimintaan liittyvät asiat ja teemme parhaamme, että sinä saat vastauksen kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Voit vaikka saman tien tarttua puhelimeen ja soittaa meille. Myös sähköpostin välityksellä saat meidät hyvin kiinni. Olet myös tervetullut käymään toimistollamme.

Haluatko kilpailuttaa nykyisen kumppanisi?

Toimintamme lähtökohtana on parempi asiakaspalvelu. Meillä on halua ja motivaatiota jatkuvasti kehittää toimintaamme parempaan suuntaan.

Haluamme mukaamme rohkeita, eteenpäin pyrkiviä yrityksiä. Jos sinulle on tärkeää että laatu ja hinta kohtaavat saamassasi palvelussa niin ota yhteyttä, jutellaan lisää siitä miten sinun yrityksesi kirjanpito kannattaa hoitaa!